Praktično in udobno!

Notranjost glamping hišic

Program glamping trenutno ponuja štiri modele hišk. Moon hill, Minimal at sea, Mountain Lodge in Value, imajo vse drzen in modern dizajn. A glamping hišica je dobra le, če gostu ponudi maksimalno relaksacijo in oddih. To se doseže s pravo lokacijo, ki zagotovi doživetje pristne narave, ter pravo opremo hišice, ki gostu omogoča udobje, a obenem ohrani praktičnost. Notranjost hišk v programu Glamping Solutions, ponuja ravno to.

Namenjene so dvo ali štiričlanski družini in so razdeljene na dva dela. Na levi strani vhoda je zakonska postelja, ki je dovolj velika za dva odrasla človeka, na desni strani vhoda pa je praktičen kavč, ki je namenjen relaksaciji ali kratkemu dremežu. V primeru štiričlanske družine, se kavč sestavi v zakonsko posteljo z enakimi dimenzijami kot jih ima že obstoječe ležišče na drugi strani. Sestava kavča je enostavna in hitra ter vzame le minuto časa. Na sredini hišice je preklopna miza, ki služi kot nočna omarica ali kot dodatni prostor za odlaganje stvari. Za shranjevanje, ima hišica vgrajene posebne poličke, te pa so pritrjene na steno in imajo dvojno uporabnost.

Glamping Solutions - Mobility and comfort

Prvi namen je odlaganje oblačil, krožnikov, kozarcev ipd. (polica), drugi pa je shranjevanje ob zaprti polici. Polička se namreč lahko sestavi in ustvari zaprt prostor, kamor lahko gost shrani hrano in pijačo. Dodaten prostor za shranjevanje ponujata predala pod zakonsko posteljo, ki sta dovolj velika za shrambo osebne prtljage. Eden izmed njih ima tudi dodatno funkcijo, saj se ga lahko uporabi kot stol, za sedenje ob mizici.

Poleg tega je v hišico vgrajeno še nekaj uporabnih pripomočkov. Nad zakonsko posteljo visi nočna lučka za branje. Ima poseben mehanizem s katerim uravnavamo višino žarnice kar iz postelje. Gostu, tako ni potrebno vstajati in lahko vse opravlja iz zavetja svoje postelje. Pri verziji s strešnim oknom , je v hiški priložena kljuka, s katero upravljamo zastor okna. Uporabnik, lahko hitro zastre okno pred motečo svetlobo, brez nepotrebnega in nevarnega plezanja na stole in mizo.

Glamping Solutions Attention to detail 669x444
Glamping Solutions Interior (7)

Ker pa se zavedamo, da živimo v digitalni dobi, kjer moramo vedno biti dosegljiv ima hiška številne električne vtičnice za polnjene telefona ali računalnika, ob deževnih dnevih pa služi tudi za priključitev električnega grelnika.

Glamping Solutions Interior (5)

Vse to je bilo narejeno z vizijo, da imajo gostje na dosegu roke udobje in praktičnost. Glamping oddih je namenjen relaksaciji in sproščanju in program ponuja ravno to. Enostavno, hitro in udobno. To so naše glamping hišice.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *